Hartige banketstaaf

Hartige banketstaaf

Om deze lekkere ‘hartige banketstaaf’ te maken heb je naast de ingrediënten een oven en bakpapier nodig. Verwarm de oven vast voor op 200 graden en leg de plakjes bladerdeeg vast los van elkaar zodat het een beetje ontdooit.

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • 300 gram gehakt (ik gebruik half-om-half, minder droog)
  • 1 zakje nasikruiden
  • 1 ei
  • Maanzaadjes en/of sesamzaadjes

Kneed het gehakt en de nasikruiden goed door elkaar. en ‘knutsel’ het in de gewenste vorm, je kunt natuurlijk ook een rechte staaf maken.

Rol het gehakt in het bladerdeeg, ‘vouw’ het bladerdeeg goed dicht en bestrijk dit met geklutst ei. Bovenop kan je nog sesamzaadjes en/of maandzaadjes strooien voor extra smaak!

Hartige banketstaaf

Doe de hartige banketstaaf op bakpapier ongeveer 25 minuten in de oven. Tot het mooi bruin is!

Eet lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *