Babi Ketjap

Babi Ketjap
Ingrediënten Babi Ketjap

Ingrediënten:

  • 500 gram varkensfilet
  • 2 uien
  • 150 milliliter ketjap manis
  • 40 gram bruine suiker
  • 3 eetlepels gembersiroop
  • 3 eetlepels citroensap

Deze heerlijke babi ketjap is supersimpel gemaakt! Snijd als eerste de filetlapjes in reepjes en braad deze in wat olijfolie flink aan. Voer hier gesneden ui aan toe en bak dit ook even mee.

Dan maak je een papje van de ketjap manis, suiker en de gembersiroop.

Als het vlees flink is aangebakken gaan we het papje toevoegen en laat het dan een uurtje zacht doorsudderen op laag vuur.

Op het laatst voegen we nog 3 eetlepels citroensap toe en klaar is het!

Chī měiwèi!


2 thoughts on “Babi Ketjap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *