Chocoladetaart met Nutella en Milka

Ingrediënten basistaart:

  • 200 gram boter
  • 200 gram suiker
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels cacaopoeder

Topping:

  • Nutella
  • 1 (kleine) reep Milka chocolade

Als eerste maken we de basistaart. Verwarm de oven vast voor op 180 graden. Mix alle ingrediënten voor de basistaart tot 1 mooi glad geheel, klop de mix niet te luchtig want hierdoor kan de taart in elkaar zakken.

Verdeel de mix in de springvorm en bak de taart ca. 60 minuten af.

Als je de taart na 60 minuten uit de oven haalt, laat deze dan eerst een kwartiertje in de bakvorm afkoelen.

Daarna kan je de taart uit de vorm halen. Als de taart goed afgekoeld is, smeer je een lekkere laag Nutella over de hele taart.

Rasp vervolgens de chocoladereep en strooi dit over de taart, klaar!

 

 

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *