Hartige banketstaaf

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg
  • 300 gr. gehakt (ik gebruik half-om-half, minder droog)
  • 1 zakje Nasi-kruiden
  • 1 ei
  • Maanzaadjes en/of sesamzaadjes

Om deze lekkere ‘hartige banketstaaf’ te maken heb je naast de ingrediënten een oven en bakpapier nodig. Verwarm de oven vast voor op 200 graden en leg de plakjes bladerdeeg vast los van elkaar zodat het een beetje ontdooit. Kneed het gehakt en de nasikruiden goed door elkaar.

Verdeel het gehakt over het bladerdeeg en ‘knutsel’ het in de gewenste vorm, je kunt natuurlijk ook een rechte staaf maken. Rol het gehakt in het bladerdeeg, ‘vouw’ het bladerdeeg goed dicht en bestrijk dit met geklutst ei. Bovenop kan je nog sesamzaadjes en/of maandzaadjes strooien voor extra smaak!

Doe de hartige banketstaaf op bakpapier ongeveer 25 minuten in de oven. Tot het mooi bruin is!

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *